Dopredsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr.sc. Vjekoslav Vuković zajedno s Adelom Vukotić-Terek, Sekretarom asocijacije metalske i elektro industrije VTK posjetio je firmu Aida Commerce d.o.o. Sarajevo, gdje su im se pridružili i predstavnici UNDP-a, a sve u cilju zajedničke buduće suradnje.

Tom prilikom g.Edin Džanković, direktor firme, prisutne je poveo u obilazak novog suvremenog pogona firme Aida Commerce – Eko World u Vogošći, gdje su razgovarali o trenutnom poslovanju, planovima za budućnost, odnosno promociji projekata reciklažne industrije BiH i njenih potencijala, te su na tu temu dogovoreni daljnji susreti kao i nastavak suradnje.

Dopredsjednik Vuković je istakao kako je Aida Commerce svjesna činjenice da će Bosna i Hercegovina svoje ekonomske interese moći braniti samo ako napravi veći iskorak ka zelenoj i samoodrživoj ekonomiji i da u tom kontekstu kontinuirano razvija svoje poslovanje, te prateći globalne trendove investira u nove pogone i tehnologije, što je za svaku pohvalu.

Aida Commerce d.o.o. je dugogodišnji član Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine i tijekom suradnje su pokazali visoku profesionalnost i doprinos Komori kroz aktivno djelovanje u radu Odbora za reciklažu.

Izvor: (komorabih.ba)

PODIJELI: